Barnvakt i Stockholm


Funderar du på att anlita en barnvakt i Stockholm? Vi har lång erfarenhet av att hjälpa familjer med professionell barnpassning. Vår nisch är att skräddarsy tjänsterna helt efter familjens behov.

Fokus för oss är att genom ett personligt och professionellt engagemang hjälpa din familj att hitta en barnvakt i Stockholm som passar just för er. För oss är det viktigaste att du/ni som föräldrar ska vara nöjda med vår verksamhet och att barnen känner sig trygga och tycker att det är roligt att umgås med våra barnvakter. Vårt samarbete med familjerna bygger på personlig kontakt, tillit och stabilitet.

Vårt team av barnvakter i Stockholm är rutinerade, engagerade och pålitliga. Alla är över 18 år och har dokumenterad erfarenhet av barn. Vi kontrollerar belastningsregister, legitimation och gör en grundlig research med hjälp av Google. Alla barnvakter har förstås också ett genuint intresse för barn och barns utveckling. De är försäkrade när de jobbar och alla får gå vår skräddarsydda utbildning i säkerhet och första hjälpen för barn samt vår egen barnvaktscertifiering som genomförs av en erfaren barnpedagog.

Kostnaden för en barnvakt från oss omfattas av skattereduktionen med 50 % för hushållsnära tjänster.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ge bort en ostlåda

Presentkort

Gåvokort och presentkort